Dostava

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu www.jjorganic.rs na teritoriji Republike Srbije vrši kurirska služba Post Express. Cena dostave je definisana cenovnikom službe Post Express i naznačena pri opcijama plaćanja.

 

ROK ISPORUKE

 

Dostava se izvršava do dva radna dana (vikendi se ne računaju) od dana registovanja uplate za uplate preko računa kao i za isporuke pouzećem.

Porudžbine formirane radnim danom do 12h biće obrađene istog dana. Porudžbine formirane posle 12h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu kreirate u petak posle 12h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedeljak.

Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE OD STRANE KUPCA

 

Sve pošiljke sa sajta www.jjorganic.rs isporučuju se u periodu od 9 do 19 časova radnim danima i subotom od 9 do 15 časova. Roba se isporučuje kupcu lično ili osobi koju je kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac ili primalac pošiljke treba dase nalazi na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe u periodu od 9 do 19 časova, radnim danima i subotom od 9 do 15 časova.

Ukoliko dostavljanje poručene robe bude onemogućeno zbog odsustva kupca ili druge osobe predviđene ovim uslovima i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe.

 

Svaku pošiljku kurir će pokušati da isporuči 2 puta. U slučaju da i drugi put niste na adresi koju ste ostavili prilikom poručivanja, kurir će pokušati da vas dobije putem telefona koji ste naveli u porudžbenici. Ukoliko i na ovaj način ne uspe da stupi u kontakt sa primaocem, pošiljka se vraća. U tom slučaju kupac će biti dužan da snosi troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

 

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

 

Prilikom preuzimanja paketa kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket. Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su proizvodi oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji. U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

 

CENA ISPORUKE

Besplatna dostava za poručena 2 ili više proizvoda (samo za uplate na račun)

Lično preuzimanje po dogovoru (samo za uplate na račun)

Post Express – za plaćanje na račun: 200,00 RSD

Post Express – za plaćanje pouzećem: 300,00 RSD

Potvrdom porudžbine, saglasni ste sa uslovima isporuke.