Iskustva korisnika

IvanaMr sci.ph Ivana Gojković, Intuitive Health Coach, Ajurvedski savjetnik za ishranu – Podgorica, Crna Gora

,,Priču o imunitetu, kao i priču o čovjeku, ne možemo posmatrati samo na fizičkom nivou. Čovjek, pa tako i imunitet, egzistiraju na svom psihičkom, neuro, endokrinom (hormonalnom, emocionalnom) i fizičkom nivou. Taj sveukupni mehanizam odbrane organizma zovemo imuni sistem.

Jedno od ključnih pitanja jeste, kako odabrati preparat koji nas može osnažiti na svim nivoima?
Zasigurno jedan od rijetkih preparata sa kojima sam se susrela, a koji mi je kroz vlastiti primjer posvjedočio kolika je njegova snaga u jačanju odbrane našeg organizma, jeste suplement Immunity, proizvođača Organic India.

Boraveći sa grupom u Indiji, u samom jeku pandemije, imala sam prilike suočiti se sa strahom, neizvjesnošću, specifičnim uslovima života u Indiji i vrlo varljivoj klimi u samom podnožju Himalaja. Naša jedina odgovornost u uslovima koji su nas zatekli, bila je kako sačuvati svoje zdravlje.
Iskoristivši podneblje na kome smo boravili i božanstvenu moć učenja starih Veda, spas smo pronašli u Immunity Organic India preparatu.

Riječ je o magičnoj formuli lekovitog ajurvedskog bilja, koje je među najsnažnijim busterima našeg imuniteta. Ove ajurvedske komponente djeluju kao adaptogeni, podešavajući stanje svakog organizma gdje je potrebno, a u pravcu postizanja ravnoteže.

Ako me pitate kao farmaceuta šta mi je važno kod upotrebe ma kog preparata, kažem:
kvalitet,
potentnost aktivnog principa i
komfor u konzumaciji

Ovaj preparat sve tri stavke ispunjava. Komforan je za upotrebu (1-2 kapsule dnevno), satkan je od visoke koncentracije jednog od najpotentnijih adaptogena (Tulsi, iliti Sveti bosiljak) i iza ove čarobne formulacije stoji kompanija broj jedan u svijetu po izradi prirodne suplementacije shodno znanjima stare Vedske civilizacije.

Činjenica da se nijedan član našeg tima nije razbolio tokom boravka u najizazovnijem periodu pandemije u dalekoj Indiji, za mene kao stručnjaka za medikamente je više nego dovoljna.’’

 

Nadicadipl ecc Nadica Rikalovska – Skoplje, Makedonija

,,Kad sam saznala da proizvod Immunity proizvođača Organic India dolazi na srpsko tržište baš sam se obradovala. Od kad sam počela svesno da se brinem o svom zdravlju, uvek biram prirodne proizvode jer verujem da je balans koji dolazi iz prirode, pravi izvor balansa i za naše zdravlje i blagostanje. Iako sam po struci ekonomista, već dugo istražujem razne alternativne načine kako da sačuvam i poboljšam svoje zdravlje, a takav svoj pristup životu pretočila sam i u svoj posao i već 10 godina se uspešno bavim prodajom biološko aktivnih dodataka ishrani i organske kozmetike. Baveći se ovim poslom, stekla sam veliko iskustvo kako sa evropskim klasičnim farmaceutskim dijetetskim suplementima, tako i sa onim ,,egzotičnim’’ koji nam dolaze sa svih strana sveta. Ayurveda i njeni preparati su jedni od mojih omiljenih, zbog toga što se radi o tradiciji koja se neguje hiljadama godina i zaista ima šta da ponudi. Ajurvedska mudrost i pristup našem zdravlju je nešto što je skoro pa savršeno.
Prošle godine dok sam bila na putovanju u Indiji imala sam mogućnost da se bliže upoznam sa proizvodima Organic India-e i oduševila sam se njihovim proizvodom za imunitet, koji je toliko prijao mom organizmu tada i koji mi je pomogao da ostanem zdrava u jeku svetske pandemije.
Tako da toplo preporučujem da iskoristite mogućnost i da isprobate ovaj fenomenalni proizvod koji ce vam pomoći da izbalansirate vaš imunološki sistem.’’

 

branislavaMr.ph Branka Apostolović – Beograd, Srbija

,,Početkom marta prošle godine prilikom turističke posete Indiji, bila sam zatečena naglim porastom epidemije virusa Covid 19!
Na svu nesreću rasta broja obolelih, ja sam ipak imala srećnu okolnost da budem na izvoru Ajurveda medicine koja se tradicionalno primenjuje u ovoj zemlji već hiljadama godina!
To su isključivo biljni proizvodi, potpuno prirodnog porekla i visokog kvaliteta.
U potrazi za preparatima koji će uticati na jačanje mog imunog sistema zbog novonastale situacije, preporučen mi je Immunity preparat, proizvođača Organic India.
Kao farmaceutu bilo mi je važno što je sastav ovog proizvoda kvalitetan i što je lak za doziranje.
Svaka kapsula sadrzi visoku conc. biljke Sveti bosiljak (TULSI) koji izvanredno utiče na brzi i efikasan imuno odgovor našeg organizma sa posebnim osvrtom na gornje disajne puteve koji su takodje i najugroženiji u ovoj pandemiji, pa je bitno što više ih zaštiti i sačuvati!
Konzumirala sam 2 caps.dnevno i osećala se izvrsno!
Vratila sam se sa puta zdrava i bez tragova bilo kakve infekcije.’’

 

Gorjana Malešević

Gorjana Malešević – Učiteljica kundalini joge, Banja Luka – Bosna i Hercegovina

,,U februaru 2020. godine sam boravila u Indiji. Dan ili dva prije povratka kući, sa društvom sam bila u šopingu i pošto sam tip praktične osobe tj. ne volim da kupujem što mi nije potrebno i što nije korisno, onda sam, čisto radi reda, razgledala radnju, dok su drugi kupovali. U jednom momentu pogled mi je „pao“ na Organic India proizvode koji su me u trenu hipnotisali. Intuitivno sam osjetila da su super. Bez puno razmišljanja kupila sam dvije korpe ovih proizvoda mami, sestri i sebi. Kupila bih još, ali sam bila ograničena količinom prtljaga u avionu. Godinu i po dana već ih koristimo i osjećamo njihove dobrobiti po zdravlje. Moja mama ima 72 godine i očito je koliko joj ovi proizvodi pomažu da bude zdrava i vitalna u kasnim godinama. Presrećna sam što imamo priliku da nam je Organic India dostupna preko naše drage Jelene. Mnogo sam srećna zbog toga, jer ovo je zaista blagoslov. Uvijek sam i zauvijek ću preporučivati samo ono u šta od srca vjerujem tako da svima najiskrenije preporučujem ove proizvoda. Prirodno i zdravo, odlična kombinacija.“

 

Maja Krstić

Maja Krstic, Beograd – Instruktor joge i diplomirani ekonomista

„Tokom zime 2018. godine, posetila sam prvi put Indiju, Keralu, koja se nalazi na jugu Indije. U pitanju je bio jogički program (povlačenje). Kerala je poznata Ajurvedi, jogi i prelepim plažama, još lepšoj prirodi i hrani koja je savršeno izbalansirana. Boravila sam u jednom ajurvedskom kompleksu koji ima i svoju kliniku. Kompleks se nalazi na samoj obali okeana i to je bilo mesto na kojem sam stekla svoje iskustvo o ajurvedi, njihovim tretmanima. Odredili su mi koja sam doša, kako treba da izgleda moja ishrana i koji suplementi doprinose mojoj harmoniji i balansu.

I tako počinje moje upoznavanje sa proizvodima Organic India. Naravno da sam kupila sve sto mi je preporučeno, ne samo za mene, već i za moje najbliže. Jedino ograničenje je bilo mesto u koferu.

Proizvodi Organic India su za svaku preporuku, njihove Tulsi čajeve sam davala deci na svaku naznaka kašlja i bili su izuzetno delotvorni.

U medjuvremenu sam pronalazila načine da proizvode Organic India nabavim, da mi neko donese, što je uvek bilo malo komplikovano.

Sada sam presrećna što će Organic India proizvodi biti mnogo dostupniji. Dostupniji ne samo meni, već i svima onima koji brinu o svom zdravlju i svojoj harmoniji! „