Kontaktirajte nas!

Ako imate pitanja, nedoumice, sugestije ili predloge, tu smo za vas.
Pozovite nas na 069/777-371 ili nam pišite i očekujte odgovor u najkraćem roku.

Q & A

Da li su proizvodi Organic India isključivo biljnog sastava?

Da, proizvodi sadrže samo lekovito bilje koje se vekovima koristi u Ajurvedi. Čak su i kapsule u kojima su upakovane aktivne supstance, biljnog porekla.

Na kojim principima funkcioniše ajurveda?

Ajurveda se prvenstveno fokusira na prevenciji, a bolest smatra narušenom prirodnom ravnotežom. Ajurveda predlaže stilove života, ishranu, biljne preparate, masaže, meditacije i slično za povratak narušene ravnoteže, povratak u stanej celovitosti – povratak u Zdravlje.

Da li proizvodi Organic India poseduju međunarodne zdravstvene sertifikate?

Kompanija Organic India je među retkim kompanijama koje se bave preradom bilja u Indiji koje poseduju  HACCP, GMP, ISO 9001-2015 i košer sertifikate. Ponosni su nosioci organskih sertifikata Control Union-a i SGS-a prema organskim standardima USDA, EU i NPOP.

Da li su proizvodi Organic India bezbedni za dugoročnu upotrebu?

Apsolutno jesu. Ako se uzimaju prema priloženom uputstvu, najvidljiviji efekti se primećuju posle oko 3 meseca upotrebe.

Da li proizvod IMMUNITY™ ima odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije?

Da, proizvod je prošao kontrolu Farmaceutskog fakulteta u Novom Sadu, kontrole i analize Instituta za javno zdravlje i upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 18210/2021 od 19.03.2021.  godine