Načini plaćanja

Proizvode poručene sa „JJ Organic“ internet prodavnice možete platiti na 2 načina:

  1. plaćanje na račun opštom uplatnicom ili putem e-bankinga
  2. plaćanje pouzećem – gotovinom kuriru pri dostavi robe
  3. plaćanje platnim karticama na sajtu

Cene istaknute u opisu proizvoda su maloprodajne i ne uključuju troškove dostave.  Troškovi dostave su zasebno istaknuti i jasno definisani prema načinu plaćanja, količini proizvoda kao i načinu isporuke.

 

Plaćanje na račun

Izborom opcije plaćanja na račun opštom uplatnicom ili putem e-bankinga, na e-mail će vam biti poslato uputstvo za uplatu:

Korisnik: JJ Consulting, Marije Bursać 11/5 11080 Zemun

Broj računa: 205-261409-09

Poziv na broj: Upisati broj porudžbine

Nakon evidentiranja vaše uplate, dobićete poruku na e-mail o statusu vaše porudžbine i očekivanom vremenu isporuke.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste poručili putem internet prodavnice www.jjorganic.rs , plaćanje se vrši u gotovom novcu u dinarskoj valuti kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku, zajedno sa troškovima dostave za ovaj vid plaćanja.

Plaćanje karticom

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći podržanu platnu karticu.

Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Komercijalne banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Ni u jednom trenutku podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Komercijalna banka ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Komercijalne banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće isključivo u valuti RSD. Plaćanje se obavlja platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.